ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Στη «ΒΙΟΣΑ» θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε νάιλον σακούλες που καλύπτουν με τον πιο αποτελεσματικό, οικονομικό και έξυπνο τρόπο κάθε σας ανάγκη.


Νάιλον σακούλες συσκευασίας λαχανικών

Διαθέτουμε νάιλον σακούλες για οπωροκηπευτικά (λάχανα, αγγούρια κλπ), κατάλληλες για τη συσκευασία και παλετοποίηση των προϊόντων. Παράγονται από LDPE (χαμηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο) υψηλής αντοχής , μερικής ή υψηλής διαφάνειας με προσθήκη οπών που επιτρέπουν στα προϊόντα να «αναπνέουν». Διατίθενται σε ποικίλες διαστάσεις και συσκευασίες των 25 kg.

Σε περίπτωση που οι ανάγκες σας είναι σε διαφορετικές διαστάσεις υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής τους κατόπιν παραγγελίας.

Νάιλον σακούλες για τελάρα

Πρόκειται για σακούλες κατάλληλες για επένδυση τελάρου μεταφοράς φρούτων-λαχανικών. Κατασκευάζονται από LDPE (χαμηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο) υψηλής διαφάνειας. Σε περίπτωση που οι ανάγκες σας είναι σε διαφορετικές διαστάσεις υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής τους κατόπιν παραγγελίας.

Νάιλον σακούλες γενικής χρήσης

Είναι σακούλες κατάλληλες για συσκευασία τροφίμων ή άλλων αντικειμένων. Παράγονται από LDPE (χαμηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο) υψηλής ανθεκτικότητας. Διατίθενται σε πολύ μεγάλη ποικιλία διαστάσεων σε συσκευασίες των 25 kg. Σε περίπτωση που οι ανάγκες σας απαιτούν διαφορετικές διαστάσεις, υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής τους κατόπιν παραγγελίας.

Νάιλον σακούλες οικοδομικής χρήσης

Σακούλες κατάλληλες για συσκευασία δομικών υλικών (άμμου, ασβεστοπολτού, χαλικιών, κ.ά.), αλλά και για την αποκομιδή οικοδομικών απορριμμάτων (μπάζων). Κατασκευάζονται από LDPE (χαμηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο) υψηλής αντοχής. Υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης κατόπιν συμφωνίας. Σε περίπτωση που οι ανάγκες σας είναι σε διαφορετικές διαστάσεις υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα κατασκευής τους κατόπιν παραγγελίας.